Yurtdışı Eğitimler
Amerikada Akademi
İngilterede Eğitim
Kanadada Eğitim
Maltada Egitim
İtalyada Egitim
Fransada Egitim
Hollandada Egitim
Almanyada Egitim
Avusturalyada Egitim
Uluslararasi Bakalorya
Avusturyada Egitim
Bulgaristanda Egitim
Belcikada Egitim
Cınde Egitim
Finlandiyada Egitim
İsvecte Egitim
İspanyada Egitim
Danimarkada Egitim
Yeni Zelendada Egitim
Norvecte Egitim
Macaristanda Egitim
Rusyada Egitim
Estonyada Egitim
Öğrenci Danışma Hattı
0041763960034
info@see-on.com

 

Pre-Master Programları


Pre-Master / Pre-MBA Programı Nedir? Neden Gereklidir?

İngiltere’de master programına kabulde en önemli kriterlerden biri not ortalamasıdır. Gerekli İngilizceye sahip olmayan ya da not ortalaması istenilenin altında olan öğrenciler 1 ya da 2 dönemlik pre-master programlarına katılarak yeterlilik kazanabilirler. Bu programların başarı ile tamamlanması master programına girişi garantiler. Pre-master ve Pre-MBA programlarının süresi, seviyenize ve ihtiyaçlarınıza göre değişkenlik gösterir. Genellikle 10-30 hafta arası süren bu programlara kabul edilmeniz için en az intermediate seviyede İngilizce biliyor olmalısınız. İngilizce seviyeniz Intermediate seviyenin altında ise, öncelikle bir İngilizce eğitimi almalı, daha sonra bu programlara geçmelisiniz.

EĞİTİM PROGRAMI ve İÇERİK

Foundation programları 2 temel bölümden oluşur.

1. Academic Skills ( Akademik Beceriler) Eğitimin bu bölümünde öğrenciler İngiltere'de akademik öğrenim için gerekli olan temel becerileri kazanırlar. Alınan eğitim içinde bilgisayar becerileri, araştırma teknikleri, yazım teknikleri, analiz, sınav teknikleri gibi dersler alınır ki bu eğitimleri almadan İngiltere'de eğitime başlayan öğrenciler çoğu zaman çok zorlanırlar. Bunlara ek olarak yeterlilik ve ihtiyacınıza yönelik olarak GMAT, GRE, IELTS sınavlarına da hazırlık eğitimi verilir.

2- Specialist Subjects ( Alan Bilgisi Dersleri) Eğitimin ikinci aşamasında ise öğrencilere master yapmak istedikleri bölümle ilgili temel bilgi, beceri, ve yeterlilikleri kazanmalarına yönelik içerikte bir eğitim verilir. Çoğu zaman bu dersler bölümün giriş dersleri ve terminoloji üzerine olur ve bu eğitimi alan öğrenciler zorlu master eğitimi süresinde çok rahat edip, master eğitimlerini zamanında tamamlarlar

Pre-Master / Pre-MBA Programlarına Kabul koşulları

Bu programlara kabul edilebilmek için öncelikli aranan şart ;İngilizce seviyesidir. IELTS 5.5 seviyesinde (upper-intermediate) seviyesinde olmayan öğrenciler, öncelikle bu seviyeye gelmeleri için dil programlarına yönlendirilir.Dil seviyesi gereken düzeye gelen öğrenciler Pre-Master programına devam ederler. Master programlarına kabul için gerekli olan temel şart lisans mezunu olmaktır. Eğer MBA yapmak istiyorsanız, bu eğitimi veren birçok üniversite sizden 2-3 yıllık bir iş deneyimi isteyecektir. Alternatif olarak iş deneyimi şartı olmayan eğitim kurumlarında da MBA eğitimi almak mümkündür. ELT akademik danışmanları, başvuru aşamasında sizin yeterlilik ve tercihlerinize uygun yönlendirmeleri yaparak akademik danışmanlık hizmeti vereceklerdir

Dünyanın en büyük eğitim zincirlerinden olan 444edu.com, özellikle üniversite hazırlık aşamasındaki öğrencilere sunduğu yüksek kaliteli programlar ile bilinir. İngiltere'de master eğitimi öncesinde dil eğitimi ve Akademik Yeterlilik ihtiyacınızı en iyi biçimde karşılayabileceğiniz seçeneklerden biri olan 444edu.com,Bournemouth merkezinde uyguladığı PRE-MASTER ve PRE-MBA programları ile size İngiltere'nin en prestijli üniversitelerinin kapısını açıyor. İngilizce seviyenize göre 10, 20 ya da 30 haftalık programlara katılabilirsiniz. 30 haftalık programı başarıyla tamamlayan tüm adaylara üniversite yerleştirme garantisi veriliyor. English Requirements: 30-week program - IELTS 5.0 20-week program – IELTS 5.5 10-week program – IELTS 6.0 PRE-MBA ve PRE-MASTER başvuru ve kayıt ve vize işlemleriniz 444edu.com tarafından ücretsiz olarak geçekleştirilmektedir.

444edu.com ile İngiltere Üniversitelerine Başvuru

İngiltere'de üniversite eğitimine karar verince zaman geçirmeden 444edu.com danışmanları ile iletişime geçmelisiniz.444edu.com akademik danışmanları sizin mevcut yeterlilik ve tercihlerinize uygun bir akademik plan çerçevesinde başvuru süreçlerinizi başarıyla yönetecekler ve en uygun biçimde eğitimine başlamanızı sağlayacaklardır.


Web Tasarımı

Bilgi Formu / Info

Öğrenci Bilgi Formu

(PDF / Word)

Anmelden Formular

(PDF / Word)