Yurtdışı Eğitimler
Amerikada Akademi
İngilterede Eğitim
Kanadada Eğitim
Maltada Egitim
İtalyada Egitim
Fransada Egitim
Hollandada Egitim
Almanyada Egitim
Avusturalyada Egitim
Uluslararasi Bakalorya
Avusturyada Egitim
Bulgaristanda Egitim
Belcikada Egitim
Cınde Egitim
Finlandiyada Egitim
İsvecte Egitim
İspanyada Egitim
Danimarkada Egitim
Yeni Zelendada Egitim
Norvecte Egitim
Macaristanda Egitim
Rusyada Egitim
Estonyada Egitim
Öğrenci Danışma Hattı
0041763960034
info@see-on.com

 

Pre-Master Programları


 

Bir Master derecesi programına kaydolmayı garantileyin

Pre-Master/Pre-MBA Programımız, lisansüstü eğitimlerine Birleşik Krallıkta, Kuzey amerika'da veya Avusturalya'da devam etmek isteyen üniversite mezunları için tasarlanmış 6 veya 9 aylık bir programdır. Eğitim programımız sizi lisansüstü eğitimin zorluklarına hazırlar. İsteğe bağlı staj programımızda da son derece değerli bir iş deneyimi kazanabilirsiniz. Bu programdan mezun olanlar çok geniş bir yelpazeye yayılmış anlaşmalı üniversitelere kabul edilmeyi garantilerler.

Program Detayları

Kimler katılabilir?

İngilizce konuşulan bir ülkedeki bir Master veya MBA derecesi programına kaydolmak isteyen 21 yaş ve üzerindeki üniversite mezunları.

Programın süresi

6 veya 9 ay

Başlangıç tarihleri

Ocak, Nisan, Haziran ve Eylül

Yer

Haftalık ders saati

Her biri 40 dakikalık 30 (Birleşik Krallıkta) veya 32 (ABD ve Avusturalya'da) dersÖnceleri Amerika’da yaygın olan bu program bugün diğer ülkelerde de verilmektedir.
Yüksek lisans eğitimi alacak olan fakat hem İngilizce eksikliği hem de akademik altyapısı yetersiz olan öğrencilere sunulan programdır.Programlara katılım için TOEFL’ dan en az 173 IELTS’ den ise 5 –5,5 arasında skor alınmış olunması ya da denk dil bilgisine sahip olunması gerekmektedir. Programın amacı MBA ve Master programları için gerekli olan altyapıyı öğrenciye tamamlatma ve İngilizce dil bilgisini ileri düzeye getirmektir.

Bu programı sadece akademik altyapısı ve İngilizce dil bilgisi direkt olarak yüksek lisans programına başlayacak düzeyde olmayan öğrenciler için önerilmektedir.

Program üniversite ve özel okullar bünyesinde alınabilmektedir. Bazı Amerika devlet üniversitelerinde uzun süreli Pre-MBA diploma programı da bulunmaktadır.


 


Web Tasarımı

Bilgi Formu / Info

Öğrenci Bilgi Formu

(PDF / Word)

Anmelden Formular

(PDF / Word)